https://3dpenink.com https://rotorazerguide.com https://headphonesguides.com https://bluetoothhearingprotectionguide.com https://beststudfinderguide.com https://inflatableloungerguide.com https://airloungerguide.com https://wirelessroutersguide.com https://routersguides.com https://diypullupbarguide.com

Paul Meubelen, aangenaam.

Terug naar home

Paul, aangenaam.

Doordat meubelmaker Paul Balm (1990, Nijmegen) al op jonge leeftijd zijn passie voor houtbewerking ontdekte, heeft hij ruime ervaring met het creatief bewerken van hout. Na in 2008 opleiding meubelmaker in Nijmegen afgerond te hebben, studeerde hij van 2008 tot 2012 aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. Daarna, in 2013, gaf Paul zijn passie voor houtbewerking vorm door middel van zijn eigen onderneming: Paul Meubelen.

Tussen de bedrijven door is Paul een hobbybrouwer en ook hierin is zijn creativiteit terug te vinden. Paul heeft tijdens het brouwen ervaren dat hout niet alleen geschikt is voor meubels, maar dat het ook een uniek karakter geeft aan zijn bier waaronder ‘Oak beer’. Een bier waarbij eikenhout is toegevoegd tijdens het gistingsproces. Zo kan samenwerking met Paul Meubelen ook een kennismaking betekenen met ’n exclusief bier….

Bekijk mijn afgeronde projecten